VÄLKOMMEN TILL FOUR OFFICE

 

1973 började vi jaga en dröm: Det perfekt fungerande kontoret. Målet för varje uppdrag var ett skräddarsytt kontor med sömlöst arbetsflöde mellan avstamp och avslut för lyckade affärer. 45 år senare kan vi stolt konstatera att vi brinner för samma sak. Teknik och trender har förändrats, medan kraven på fler och bättre funktioner ökar. Jakten på det perfekt fungerande kontoret fortsätter. Taktiken är närmast tidlös:

Om du lämnar över ansvaret för all teknik som är komplicerad, affärskritisk och allmänt jobbig (men nödvändig för att kontoret ska fungera) till regionens mest allsidiga experter på kontorsteknik, så vinner du två saker. Du slipper strul. Vi ser till att tekniken fungerar. Punkt. Istället kan du fokusera helt på dina egna affärer. Ka-ching! Där har du principen, resten är finlir. Och därför är det perfekt fungerande kontoret en hjärtesak, även för företag vars kärnverksamhet egentligen är något annat. Gjuta fordonskomponenter, servera lunch eller bygga bostäder. Till exempel.

Läs mer om oss

Detta händer hos oss

VI SKAPAR DINA AFFÄRER

Affärer är relationer. Alla älskar kundkontakten. Vi ser till att tekniken fungerar. Punkt. Så du kan fokusera helt på dina egna affärer. Vi går genom eld och vatten för att våra vänner ska vara nöjda. Vi krigar och slåss om nya kunder. Vi gillar att skaka hand och kramas. Men den mest effektiva inviten till en affär är egentligen enkel, eller hur? Man serverar ett gott kaffe och säger:”Inga problem, vi löser det.”

FOUR OFFICE LOVERS

 

 

FOUR OFFICE GISLAVED

Välkommen att besöka oss i Gislaved, där har vi ett fullt utbud av kaffemaskiner samt showroom för inredning. 

Kontakta oss

FOUR OFFICE Värnamo

Välkommen att besöka vårt kontor i Värnamo. Träffa vårt säljteam och bli bjuden på en god kopp kaffe.  

Kontakta oss

FOUR OFFICE Tranemo

Välkommen att besöka vårt kontor i Tranemo. 

Kontakta oss

FOUR OFFICE Ljungby

Välkommen att besöka vårt kontor i Ljungby. 

Kontakta oss

FOUR OFFICE Borås

Välkommen att besöka vårt kontor i Borås

Kontakta oss