DOKUMENT

RÄTT PÅ PAPPER I PRAKTIKEN

Nördarna har fått upprättelse på senare tid. Till och med vi kopieringsnördar bemöts med en smula respekt, när vi drar slutsatser kring dokumenthanteringens tillgänglighet och kostnader. Har det undgått dig? Har vi missat att analysera kostnaderna för dokumenthantering på ditt kontor? Då kanske du betalar hyra och service för funktioner som du inte utnyttjar eller ens vet om. Lugn, du ska snart vara ikapp.

Four Office finns i din närhet. Vi har representerat samma varumärken sedan 1973, och kan maskinernas mjukvara och hårdvara i minsta detalj. Eftersom vi själva installerar nätverk och IT-system, ser vi självklart till att alla inkopplade maskiner kommunicerar felfritt.

Använder du funktionerna till höger har du snart infört nya smarta och tidsbesparande rutiner på kontoret som gör nätverksmaskinen lönsam. Men det ställer också krav på att den som installerar och underhåller maskinen verkligen har koll på nätverksprotokoll och annat som kan spöka. Att du har en tvättäkta kopieringsnörd till hands.

Till att börja med, ska du veta att de flesta så kallade kopieringsmaskiner idag egentligen är nätverksmaskiner. Du förstår skillnaden. Visst, maskinen kan fortfarande kopiera, men uppkoppling till nätverk och internet betyder att fler användare kan använda olika funktioner:

Utskrift av text, grafik och bilder på lämplig papperskvalité från olika kassetter.

Dessutom har vi flera stolta nördar som kan
analysera din dokumenthantering och erbjuda en anpassad allt-ingår-lösning till fast pris. Är du redo?