Arrow Down

Dokumenthantering som fungerar

Det var i detta affärsområde vår verksamhet startade 1973. Då var det skriv och räknemaskiner som vi sålde och servade. Genom åren har detta utvecklats till att bli en väldigt central del i våra kunders verksamhet. Nu är det en självklarhet att kunna skriva ut affärskritiska dokument eller scanna in dom för sökbar lagring. Största skillnaden då mot nu är det där helhetsansvaret som vi gärna tar. Låt oss sköta alltifrån automatiserade tonerleveranser till skrivarna i produktionen eller etikettskrivarna på lagret. Det är då ni ser den största vinsten, med ett felfritt och effektivt flöde, låga kostnader och ett helhetsansvar som gör att ni kan fokusera på det ni är allra bäst på. "Kan det vara mer soft".

Dokumenthantering för kontor

Kan det vara mer soft?

Övervakning

Vi övervakar era maskiner och ser när det är dags att fylla på toner, göra service eller registrera räkneverk. Proaktivt och smidigt. ...

Service ingår

Man ska göra det man är bra på. Förmodligen är du bättre på att exempelvis skriva ut än att serva maskinen. Därför gör vi det åt dig.

Helhetslösning

Vi analyserar din dokumenthantering och erbjuder den anpassad allt-ingår-lösning till fast pris.

Egenskaper

Varumärke sedan 1973

Vi har representerat Konica Minolta sedan 1973 och med snart 50-års erfarenhet är ni i trygga händer.

Scanningslösningar

Vi har en rad olika scanningslösningar i portföljen. Allt ifrån sökbar lagring till fakturahantering. Finns mycket tidstjuvar att hitta.

Kostnadseffektivitet

Med vårt upplägg får ni enkelt en bra överblick på kostnaderna. Låt oss göra en analys hos er, vi är övertygade om att vi kan leverera en bättre lösning och samtidigt sänka era kostnader.

Helhet

Vi är som bäst när vi får ta hand om helheten med allt som rör er dokumenthantering. Då får ni bäst effektivitet vad det gäller flöden, ekonomi och funktion.

Printfleet

Vi övervakar alla era skrivare och ser till att dom får service, toner och reservdelar i rätt tid.

Allt ingår

I våra smidiga serviceavtal ingår allt ifrån resor, teknikertid till reservdelar och toner. Enkelt att budgetera och tryggt att det fungerar.