INREDNING

Ett kontor mår bra av liv och rörelse. För mycket stillasittande är nämligen en stor brist i dagens arbetsliv, så allvarlig att WHO betraktar det som en folksjukdom. Men medicinen är enkel. Stå upp.

När du står istället för att sitta byter du ställning oftare, väcker ämnesomsättningen till liv och bränner lika många kalorier som vid maklig promenad.

Ja, vi har höj- och sänkbara skrivbord och massor med inredning som gör dina kontor och offentliga miljöer mer moderna och effektiva:

Du kan välja att hyra inredning från Four Office. Då får du en helhet, än om du byter möbler lite då och då. Och visst är det bra om inredningen stöder, och inte säger emot, beskrivningen av ett modernt företag när du har viktiga gäster på kontoret?

Det vi gör är att vi inreder ditt kontor från golv till tak. Du slipper överraskningar, eftersom vi presenterar måttanpassade 3D-ritningar med fast pris. Du slipper blå tummar och träningsvärk, eftersom allt levereras och monteras på plats. Du slipper ångra dig, eftersom hyresavtalet faktiskt låter dig byta möbler.

Fast du tror kanske att motsvarande kvalité är mycket billigare i det blågula möbelvaruhuset? Fel. Kom in till vår utställning och jämför.