IT FÖRETAG UTAN ÖVERRASKNINGAR

Vi har sparat din bästa, och förmodligen tyngsta, investering i kontoret till sist. Det är också vårt mest unika erbjudande, eftersom vår konsekventa mall med allt-ingår-lösningar till fast pris även gäller den kompletta IT-miljön till kontoret.

Vi tar det en gång till. Fast pris för en komplett IT-miljö där allt ingår!

Som grädde på moset ingår naturligtvis även snabb och personlig service. Du får felsökning, problemlösning och uppgradering på plats.

Eftersom vi lovar att din IT-miljö ska fungera, kan vi inte spara på kvalité någonstans utan att bita oss själva i svansen.

Vi som skräddarsyr och installerar din IT-miljö är certifierade. Vi har även lösningar med kassaregister för butiker och besöksnäring.

Detta är inte något för dig som gillar att köra gamla datorer i sank, hoppa mellan internetabonnemang och göra backup varje jul. För att förstå värdet av vårt IT-paket krävs insikt i hur snabbt
utvecklingen rullar nu. Dina trogna programvaror blir molntjänster, försöken att stjäla information pågår dygnet runt och allt kontorsarbete digitaliseras så långt det går.

Det här är för dig som jagar det perfekt fungerande kontoret. Nu bränns det ordentligt.

Välkommen till Four Office.