KAFFEMASKINER

Den verkliga inviten till en affär symboliseras av ett närmast universellt beteende.

Den tunisiske matthandlaren startar sin försäljning med en kopp sött the. Den ryske affärsmannen
inleder med ett glas vodka. Den svenska mötesmodellen börjar med ett korthugget: ”Kaffe?”

Vi tror att kaffet spelar stor roll även på dina möten. För du vet, det finns kaffe och så finns det
kaffe. På Four Office har vi provsmakat ett oändligt antal varianter i sökandet efter riktig god java. Vi fastnade för en kombination av italienska kaffemaskiner, svenskrostade bönor och 100% mjölk.

Paketerat med ett attraktivt Four Office-avtal har vårt kaffe på kort tid blivit en makalös succé. Inte konstigt, med tanke på vad du får: Fast pris. Full service. Kaffe i världsklass. Möjlighet att byta kaffesort och maskin.

Nu kan du vara lika kräsen och smaka dig fram till rätt kaffe hos oss:

Med nymalet kaffe har vi vuxit från four till fem affärsområden. Kom och fira det med en kopp hos oss.

VATTEN

Stilla eller bubblande, det är frågan. Egentligen den enda frågan, när vi installerat en av våra fina vattenautomater på din arbetsplats.

Vi tycker nämligen att det ska vara enkelt att släcka törsten. Flaskor och kapsyler är onödiga. Att spola ljummet vatten ur kranen är slöseri. Nä, dricksvatten ska vara lagom kallt direkt, serveras i glas och smaka helt naturligt. Eller hur?

Välj om du vill hyra en fristående eller inbyggd vattenautomat från oss, alla har kolsyra. Oavsett modell blir resultatet en mer attraktiv och effektiv arbetsplats: Du behöver pauser och du behöver dricka på jobbet, ungefär 1,5 liter varje dag. Glömmer man bort att upprätthålla vätskebalansen, kan huvudvärk med koncentrationssvårigheter sänka både tempo och humör på jobbet.

Vatten är hälsosamt. Vårt viktigaste, vanligaste och billigaste livsmedel blir dessutom mer aptitligt när det serveras på rätt sätt. Stilla eller bubblande.