Arrow Down

Kaffemaskiner som ger kaffet alla älskar

Med all den erfarenhet vi skaffat oss så vet vi hur viktigt kaffet är för företag på arbetsplatsen. I mötet med kunder, leverantörer och anställda, man ges bara en chans att sätta det där första intrycket. Det är därför vi, tillsammans med Zoégas, har provsmakat, tränat och testat oss fram för att hitta de bästa recepten. Recept som är framtagna med mycket kärlek, som hela tiden utvecklas och förbättras, för intryckets och smakens skull. Vi gillar kombinationen av espressoteknik, moderna och driftssäkra kaffemaskiner, svenskrostade bönor från Zoégas rosteri i Helsingborg och 100%ig mjölk. Vi bryr oss och vill att varje kopp ska vara en upplevelse fylld av balans, kärlek och en trevlig kräm på toppen. Dom där självklara sakerna som att handla lokalt, ha tillgång till snabb hjälp och ett fullserviceavtal där vi tar hela ansvaret, kommer på köpet. Välkommen på kaffeprovning!

Kaffemaskin för företag och kontor

Kan det vara mer soft?

No Coffee, No business

Alla affärer börjar med kaffe, eller hur? Vi har kaffemaskiner för alla miljöer. Kontoret, produktionen eller konferensanläggningar.

Service ingår

Man ska göra det man är bra på. Förmodligen är du bättre på att dricka kaffe än att serva kaffemaskinen. Därför gör vi det åt dig.

Vilken böna passar dig?

Hur vill du ha ditt kaffe? Starkt, med inslag av frukt eller kanske en lite mer eldig smak? Hursomhelst erbjuder vi en rad olika smaker från Zoegas.

Egenskaper

Hur snabbt vill du ha ditt kaffe?

Tiden är en avgörande faktor för en bra kopp kaffe. Vi tullar inte på kvalitén men kan samtidigt erbjuda extra snabba maskiner där behovet finns.

100% mjölk

Känn hur mjölk gör skillnad i ditt kaffe. Våra maskiner skummar mjölken automatiskt. Det är då latten smakar som bäst.

Tystare än någonsin!

Nya utvecklade kvarnar som håller ner ljudnivån. Passar perfekt på kontoret.

Espressoteknik

Våra maskiner använder sig av espressotekning, det gör kaffet mer fylligt och krämigt samtidigt som det går åt mindre bönor.

Fairtrade & Ekologiskt

Alla produkter (kaffe, choklad och mjölk) är ekologiska samt Fairtrade-märkta.

Recept

För att erbjuda er det bästa kaffet skruvar, testar och utvecklar vi hela tiden våra recept. Recept med mycket hjärta och själ.

Kaffeprovning

Vi startar den här resan hos oss. Välkommen på kaffeprovning!