TELECOM

Att få tala med rätt person vid första försöket är numera en lyx. När det inträffar, vinner den som svarar genast poäng.

Vem svarar i din telefon? Ett callcenter i cyberspace? Vi tror kunderna förväntar sig att det är du eller någon av dina kollegor som svarar. Om ni alla kan ta emot samtal och koppla vidare, behöver ni inte en växeltelefonist för att ge ett gott intryck. Enklare är smartare, särskilt inom telefoni. 

Hos Four Office får du enkel och smart telefoni, som ger frihet att blanda fasta och mobila anknytningar i ett system med idiotsäker växel. Till ett fast pris*.

Eftersom du använder telefonen till mer än att prata, omfattar våra molnbaserade växelsystem mer än telefoni. Chat, till exempel, som är ett allt vanligare sätt att kommunicera mellan medarbetarna på jobbet. 

Litet eller medelstort företag. Ett eller flera kontor. Interna samtal inrikes och utrikes. Vi anpassar din telekommunikation. Ring så berättar vi mer.


Här är några funktioner som vi gärna vill visa dig:

*Vi vill bara upprepa att du verkligen får telekommunikation till fast pris hos Four Office, i den här finstilta texten som är obligatorisk för reklam om telefoni.