Stilla eller bubblande?

Stilla eller bubblande, det är frågan. Egentligen den enda frågan, när vi installerat en av våra fina vattenautomater på din arbetsplats. Vi tycker nämligen att det ska vara enkelt att släcka törsten. Flaskor och kapsyler är onödiga. Att spola ljummet vatten ur kranen är slöseri. Nä, dricksvatten ska vara lagom kallt direkt, serveras i glas och smaka helt naturligt. Eller hur? Välj om du vill hyra en fristående eller inbyggd vattenautomat från oss, alla har kolsyra. Oavsett modell blir resultatet en mer attraktiv och effektiv arbetsplats. Du behöver pauser och du behöver dricka på jobbet, ungefär 1,5 liter varje dag. Glömmer man bort att upprätthålla vätskebalansen, kan huvudvärk med koncentrationssvårigheter sänka både tempo och humör på jobbet. Vatten är hälsosamt. Vårt viktigaste, vanligaste och billigaste livsmedel blir dessutom mer aptitligt när det serveras på rätt sätt. Stilla eller bubblande.

Kan det vara mer soft?

Hållbart

Vi alla strävar ju efter att vara hållbara i det vi gör. Med en vattenautomat använder du bara det vattnet du gör åt och du behöver aldrig köpa hem plastflaskor med vatten i.

Service ingår

Man ska göra det man är bra på. Förmodligen är du bättre på att dricka vatten än att serva vattenautomaten. Därför gör vi det åt dig.

Hälsosamma vattnet

Glömmer man bort att upprätthålla vätskebalansen, kan huvudvärk med koncentrationssvårigheter sänka både tempo och humör på jobbet.

Egenskaper

Fristående eller inbyggd

Du kan välja en fristående vattenautomat eller en inbyggd.

Stilla eller kolsyrat

Välj mellan stilla eller kolsyrat vatten.