Arrow Down

Vattenmaskiner med stilla eller bubblande vatten

Stilla eller bubblande, det är frågan. Egentligen den enda frågan, när vi installerat en av våra fina vattenmaskiner på din arbetsplats. Vi tycker nämligen att det ska vara enkelt att släcka törsten. Flaskor och kapsyler är onödiga. Att spola ljummet vatten ur kranen är slöseri. Nä, dricksvatten ska vara kallt direkt, serveras i glas och smaka helt naturligt. Eller hur? Välj om ni vill hyra en fristående eller inbyggd vattenmaskin från oss, alla har kolsyra. Oavsett modell blir resultatet en mer attraktiv och effektiv arbetsplats. Man behöver pauser och dricka vatten på jobbet, ungefär 1,5 liter varje dag. Glömmer man bort att upprätthålla vätskebalansen, kan huvudvärk med koncentrationssvårigheter sänka både tempo och humör. Vatten är hälsosamt. Vårt viktigaste, vanligaste och billigaste livsmedel blir dessutom mer aptitligt när det serveras på rätt sätt. Stilla eller bubblande.

Vattenmaskin för företag och kontor

Kan det vara mer soft?

Hållbart

Vi alla strävar ju efter att vara hållbara i det vi gör. Med en vattenautomat använder du bara det vattnet du gör åt och du behöver aldrig köpa hem plastflaskor med vatten i.

Service ingår

Man ska göra det man är bra på. Förmodligen är du bättre på att dricka vatten än att serva vattenautomaten. Därför gör vi det åt dig.

Hälsosamma vattnet

Glömmer man bort att upprätthålla vätskebalansen, kan huvudvärk med koncentrationssvårigheter sänka både tempo och humör på jobbet.

Egenskaper

Fristående eller inbyggd

Du kan välja en fristående vattenautomat eller en inbyggd.

Hållbarhet

Tillgängligt, smidigt, kallt och hållbart.

Kolsyra

En kolsyretub räcker till ca 1000 liter vatten.

Stilla eller kolsyrat

Välj mellan stilla eller kolsyrat vatten.

Smaker

Vi har naturliga smakaromer som smaksätter vattnet, päron, äpple, rabarber och citron.

Maskiner

Moderna, stilrena maskiner med hög kapacitet.